O mně

CO PŘEDSTAVUJE ZNAČKA ŠS? 

Česká značka dámského a pánského oblečení, za kterou stojí designérka a stylistka Šárka Strnadová. Značka si zakládá na kvalitních materiálech a zpracování. Kousky jsou převážně minimalistické a vhodné na každodenní nošení i zvláštní příležitosti.

KDO JSEM JÁ?

Jmenuji se Šárka a od svých devíti let jsem si přála být oděvní návrhářkou. A tak to dělám, plním si sen. Vystudovala jsem Oděvní a textilní design na Technické univerzitě v Liberci. Absolvovala jsem několik stáží u českých designerů a od roku 2016 pracuji na vlastní značce. Navrhuji a realizuji kolekce dvakrát ročně. Mimo to se věnuji zakázkové tvorbě a stylingu.

CO PRO VÁS MOHU UDĚLAT?

Můžete mne oslovit pokud si přejete ušít cokoliv na zakázku. Je jedno zda se jedná o tričko nebo svatební šaty, ráda pro Vás zrealizuji cokoliv. Zároveň velmi ráda vytvářím speciální kostýmy pro účely klipů, spotů nebo divadla. 

Jako stylistku mě můžete oslovit pokud tápete ve svém osobním stylu nebo ve své šatní skříni. Ráda Vám vytvořím efektivní šatník nebo pro vás vyberu kousky přesně na míru. Kousky vybereme v obchodech, které budou splňovat vaše preference i finanční možnosti. Více viz odkaz VOUCHERY

Zanechat komentář